نشست ارزیابی اعتبار بخشی موسسه ای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کهگیلویه و بویراحمد با حضور ارزیابان و نمایندگان وزارت بهداشت در سالن رشد دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ سرپرست دانشگاه در این نشست گفت: ما برنامه ریزی و فراهم آوردن شرایط و زیرساخت های لازم برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت عموم مردم مبتنی بر دانش و فناوری روز و ارزش های اسلامی را وظیفه خود می دانیم.
دکتر سعید جاودان سیرت اذعان داشت: ما متعهدانه در راستای ایجاد شرایط مطلوب برای تولید و ترویج دانش نافع، تربیت نیروی انسانی کارآمد و متعهد مبتنی بر سیاست های کلان نظام مقدس اسلامی و وزارت متبوع گام برمی داریم.
وی اذعان داشت: ما مجدانه تلاش خواهیم کرد با استفاده بهینه و مبتنی بر عدالت از منابع و تجهیزات در راستای رسیدن به اهداف تدوینی در سند توسعه سلامت استان به خصوص ارائه خدمات جامع و در دسترس سلامت با تاکید بر تقدم پیشگیری بر درمان و اولویت نظام خود مراقبتی مبتنی بر ارتقا سواد سلامت مردم همه مساعی خود را به کار گیریم.
وی با اشاره به چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی، تاکید کرد: در افق بلند مدت ما دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد دانشگاهی توسعه یافته، کارآفرین، مولد و یکی از ده دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور در حوزه های چهار گانه تولید دانش، خلاقیت و فناوری های روز، تربیت نیروهای متعهد و ارائه خدمات جامع سلامت خواهد بود.
در ادامه مسئول تیم ارزیاب وزارت بهداشت گفت: دانشگاه ساختاری است برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی که در نتیجه این فعالیت ها و بعد از رشد کمی که مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی داشتند و فعالیت های گسترده ای را بر عهده گرفتند وارد فاز دیگر ارتقاء و رشد کیفی فعالیت ها است.
دکتر پیام خزائلی افزود: در بحث آموزش برنامه های اعتبار بخشی مختلفی وجود دارد که میتواند در تحقق این مهم کمک کننده باشد.
وی ابراز داشت: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ساختاری برای فعالیت های آموزشی، پژوهشی و درمانی است لازم است یک اعتبار بخشی موسسه ای برای ارزیابی آنکه آیا این ساختار و فرایندهاهمگرایی و شاکله لازم را دارند یا خیر صورت گیرد.
دکتر خزائلی اذعان داشت: در دور اول در سال 97 که اعتبار بخشی موسسه ای در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد بیشتر شاخص های کمی از نظر مساحت آموزشی و از این دست موارد مد نظر بود اما در دور دوم این اعتبار بخشی موسسه ای فصل جدیدی است و شاخص ها بیشتر ساختاری، برنامه ای و کیفی هستند و در 8 حیطه مد نظر قرار خواهند گرفت.
مسئول تیم ارزیاب وزارت بهداشت گفت: یکی از اهداف کلان اعتبار بخشی موسسه ای ایجاد محیطی سازنده و پویا برای رسیدن به استانداردها و استفاده از تجارت همدیگر برای ارتقاء کیفی فعالیت ها است.
دکتر طاهره چنگیز نماینده وزارت بهداشت نیز در ادامه اذعان داشت: دانشگاهی که به عنوان یک موسسه آموزشی عمل می کند باید بدیهیاتی را داشته باشد این بدیهیات آن است که باید به عنوان یک موسسه و دانشگاه انسجام داشته باشد.
وی یادآور شد: اهداف و رسالت و فعالیت دانشگاه باید دارای برنامه مدون و متناسبی داشته و رویکرد آن شفاف و مشخص باشد.